2013. december 4., szerda

Esküvő Kiállításokról Előzetesen!

Nagyban folyik a munka annak érdekében, hogy minél nagyobb látószögben lássátok az eskuvopartydj.hu-t. Folyamatosan fejlesztjük oldalunkat különböző cikkekkel az esküvő kiállításokról, melyek
Veszprémben ( http://eskuvopartydj.hu/eskuvokiallitasveszprem/ ) és
Székesfehérváron ( http://eskuvopartydj.hu/eskuvokaillitasszekesfehervar/ ) lesznek.

Ezen kívül segítséget is nyújtunk nektek a kiállításra való felkészülésben, ugyan is fel raktunk egy cikket oldalunkra, melyben tippeket kaptok arról, hogy hogyan tehetitek kellemesebbé a nézelődést, és milyen módon tehetitek rendszerezettebbé az adat szerzést a sok kiállító, és szóró anyag között. Jó olvasást kívánunk nektek és ha egy módotok van rá, akkor gyertek el és ismerkedjetek meg velünk a kiállításokon.

Szeretnénk minél több embert meg ismerni, még akkor is, ha éppen nem esküvőre készül, hiszen bárki családjában jöhet egy esküvő, vagy egy magánrendezvény, ahol eszébe juthat, hogy ismer egy olyan csapatot, akik élvezettel csinálják a bulikat, partykat, bálokat, és ráadásul kellemesen is érezte magát velünk Veszprémben, vagy Székesfehérváron. Azon kívül, igyekszünk mindenkivel személyes kapcsolatot kialakítani, megpróbálunk betekintést engedni a kulisszák mögé.

Egy ilyen kiállításon természetesen a hölgyeké a főszerep sok szép dísz, ruha, mindenki főleg velük foglalkozik, sokszor el lehet mondani, hogy milyen legyen a nagy nap és órákig lehet a tökéletes árnyalatú színt keresgélni a koszorús lányok ruhájához. Mi  gondoltunk a férfiakra is, hiszen nekik egy idő után betelhet az a bizonyos pohár, ezért a standunkon a különleges fényeffektekhez használt fényeinket egy joystick segítségével kilehet próbálni. Persze első hallásra nem hangzik valami nagy dolognak, de mikor az ember kezébe veszi az irányítást hirtelen előjön belőle a játék kedv és igyekszik minél többet bemutatni ügyességéből.

A kiállítás ideje alatt zene fog szólni a standunkon,ezzel is kellemesebbé téve a hosszas keresgélést, és ha netalán valakinek eszébe jut egy kellemes szám melyet meghallgatna zenetárunkból előkeresve lejátsszuk neki azt.Várjuk a zenei különlegességeket. Mindig is örömmel vesszük, ha valaki olyan zenét kér tőlünk, melyet még nem hallottunk. Ugyan is ezáltal a mi zenei látószögünk is növekszik.

Keverő pultunk is ki lesz állítva a kiállításokon, így ezeket röviden betudjuk mutatni az érdeklődőknek, majd egy remek fényképet készíthetnek a látogatók magukról és technikáinkról.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy elhanyagolnánk a hölgyeket, épp ellenkezőleg, csupán pár mondatban leírtam azokat a lehetőségeket, melyeket egy ruhaszalonnál, vagy fotósnál nem használhatnak ki a látogatók.