2014. január 30., csütörtök

Esküvő Kiállítás Veszprém!

A 2014-es év el sem kezdődött, de már is egy nagy próbatétel előtt álltunk mely a 2014-es Mr és Mrs esküvő kiállítás volt. Sok munka vezetett ahhoz, hogy minden amit elterveztünk a kiállításra sikerüljön.
Szórólapok készítése, Egyedi CD-k nyomtatása, melyeket a pároknak adunk regisztrációért cserébe, molinók és egyéb feliratok készítése… sorolhatnám sokáig. Nem gondoltam hogy ilyen összetett egy kiállításra való felkészülés. Amint 2013-ban vége lett a karácsonyi szezonnak már a szórólapokat el kellett küldeni nyomtattatni, és a molinók terveit is szilveszter utáni első munka napon már vittem a gyártóhoz. Jó tanács ilyen esetekben, hogy mindig ha lehet vagy 3 napot számoljon rá az ember, mivel probléma léphet fel pixeles a kép, vagy más színek jönnek ki a nyomtatóból, mint amit az ember szeretne, ezért érdemes ha először esik neki valaki, akkor ne hagyja az utolsó pillanatra.

Kevés alvás, de sok megvívott csata után elérkezett a kiállítás napja össze pakoltuk a felszerelésünket, különös gondossággal ügyelve arra, hogy ne felejtsünk itthon semmit. délután 3 órakor indultunk és 5 óra fele érkeztünk meg, ami azért volt szerencsés, mert már a színpadot és egyéb elemeket már fel vitték,ezért volt lehetőségünk nyugodtan pakolni a többi kiállító, és szervező zavarása nélkül.

Segítenem kellett egyik kedves partnerünk a Veszprémi Alkalmi Szalon csapatának a berendezések szállításánál, ezért 1 órát nélkülöznie kellett csapatomnak, úgy gondolom, ha megnézitek a képeket a másik standról, akkor megérte a fáradtságot. Ez utána viszont teljes erővel a saját standunk szépítésével, és építésével foglalkozhattunk egészen este 11 óráig. Talán mivoltunk az utolsó csapat, aki végzett, de reggel az elsők voltunk, aki a standokra érkezett és az utolsó simításokat végezte a kiállítás előtt.
Már csak azért is siettünk akkor kimenni, amikor még mások nincsenek kint, mert kiakartuk próbálni nem régiben vett új hangfalainkat. Melyek a várt eredménynél jobban produkáltak, és hangosabbak voltak mint a színpadi hangosítás.

10 órakor elkezdődött a kiállítás ünnepélyes megnyitó, majd ruha bemutató, és szépen szállingóztak a párok, a szolgáltatók, kellemes érzés volt új emberekkel találkozni, és látni rajtuk az érdeklődést szolgáltatásaink iránt. Voltak akik konkrétan minket kerestek, mert már láttak minket az interneten és voltak akiknek már meg volt a vőfélyük és a zenekarok, de mégis a buborék effektünk bemutatása közben sikerült egy mosolyt csalnom az arcukra.

12:15 perckor kaptam lehetőséget arra, hogy a színpadon bemutassam szolgáltatásinkat. Egy 15 perces kisebb fellépés volt, melyben elmondtam a szolgáltatásaink sok színűségét, igénybe vételüknek a folyamatát, és azt hogy miért is érdemes az Eskuvopartydj.hu csapatát megbízni egy esküvő segítésével, és lebonyolításával.


Majd folytatódott a kiállítás sokan regisztráltak standunknál, és kaptak szórólapot azok akik csak futtában mentek végig a kiállításon. A színpad előtt helyezkedtünk el ahol csak akkor állt meg az élet mikor ruha, vagy fehérnemű bemutató volt a színpadon. Ezen a pár órán kívül folyamatosan érkeztek a látogatók standunkhoz. 15 pár regisztrálta magát ezen a kiállításon, melyet egy jó eredménynek veszünk tekintve, hogy ez volt az első Mr és Mrs kiállítás. 

Minden esetre az oldalunk látogatottsága megnőtt a következő hétfői napon. Többen kerestek azóta esküvőjük szervezése ügyében. Sok munkánk volt benne hogy jól sikerüljön ez a kiállítás és köszönjük azoknak akik eljöttek és pár szót akár személyesen is tudtunk váltani. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése