2014. február 6., csütörtök

Esküvő Kiállítás Székesfehérvár!

2014 Január 18 és 19-én a Novotel Hotelben rendezték meg 10-ik alkalommal az Esküvő kiállítást. Már mint vén motorosok ként mentünk, hiszen ez volt a második kiállításunk. Nem volt időnk, hogy pénteken előkészítsük a standot, ezért csak szombat reggel érkeztünk a kiállítás helyszínére.

7óra tájban érkeztünk még senki nem volt a hotel személyzetén kívül a kiállítás területén. Gyors kipakolást követően fény állványainkat felállítva és egy új pult kipróbálásával kezdtük a felkészülést.
Majd a Roll-up felállítása után a díszítésekkel voltunk elfoglalva, mely a vártnál is szebb eredményt hozott. A következő linkre kattintva megnézhetitek milyen standot varázsoltunk abból a kis helyből, melyet sikerült kibérelnünk. 


Fél 10-kor még az utolsó simításokat végeztük, és készültem a színpadi fellépésemre, melyben pár kérdést tett fel nekem és egy Vőfély kollégámnak a műsorvezető. A vendégek nagyobb betekintést nyerhettek ezáltal a Ceremóniamester és a Vőfély esküvői fellépésének különbsége között.

10:50 perckor léptünk fel mindkét nap, kellemes élmény volt látni, hogy menyire érdekli az embereket mind két lehetőség, és sokan kíváncsian hallgatták ceremóniamesteri beszámolómat, hiszen van aki először találkozott ezzel a fogalommal.

Sok kedves pár látogatott el standunkhoz, közöttük sok ismerős arccal, hiszen egy héttel később voltunk mint a veszprémi kiállítás,ezért voltak olyan párok , akik ellátogattak mind a két rendezvényre.

Azok akik regisztráltak standunknál ajándék CD-t kaptak, és részt vettek nyeremény játékunkon, amin naponta 30.000 Forintos utalványt sorsoltunk ki.

Sok szolgáltatóval ismerkedtünk meg, akiknek köszönjük a kedves fogadtatást. Úgy éreztük, egy családias közegbe kerültünk, ahol mindenki függ a másiktól, és ezért nem ellenségként, hanem barátként, segítőként mutatják be egymást a pároknak. Ezzel is össze tett és minőségi szolgáltatást nyújtva nekik.

Lassan közeledik a nyár egyre többen keresnek meg minket árajánlat, és szolgáltatásink sok rétűsége ügyében. Az eddigi kiállításainkról csak a nyár után tudunk következtetni arról, hogy hány pár keresett meg minket az alapján, hogy személyesen találkoztunk velük ezeken a rendezvényeken. Reméljük jövőre is érdemes lesz ellátogatni ezekre a kiállításokra, és még szebb standdal, és még színvonalasabb színpadi előadásokkal fogunk készülni rájuk.


Következő levelem a februári hónap eseményeiről, és vállalkozásunk fejlődéséről és első évi elindulásáról fog szólni.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése